Tuesday, January 19, 2016

Daisies

Daisies on a card mid-january seems a bit odd. However, I have seen many daisies lately, due to warm temperatures of course. So, I thougt I can use the daisy stamps for the Lawn Fawn Gleeful Gardens for a birthday card in wintertime. The papers are from SU.
This card is made for Miranda who celebrated her birthday last Sunday and is a frequent Lawn Fawn user besides her washi tape addiction. I was a little too late at the post box, so it arrived too late. Hopefully she has got the card by now. If not, Miranda, it is on its way to you!


Thanks for coming by!

18 comments:

 1. Zo leuk, vrolijk en mooi! Doet me verlangen naar de lente, zou die er al aankomen? Heb zo'n idee van niet, dus dan maar bij jou alvast.

  ReplyDelete
 2. Wat en mooi en fleurig kaartje, Gerdine!

  ReplyDelete
 3. Ik zag een close up van deze leuke kaart al op Instagram, lees ik hier dat je hem voor mij hebt gemaakt. Feest! Helaas heb ik hem nog niet ontvangen... Ik vind hem héél leuk, dus ik kan niet wachten om hem uit mijn brievenbus te plukken. En de bloemetjes staan hier ook nog in bloei en anders: ze zijn sowieso leuk en lekker vrolijk dus ik vind ze heel geschikt voor op een kaartje - heel het jaar door! Bedankt!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joepie, hij is binnen en in het echt natuurlijk nog veel leuker! Super bedankt, ook voor alle mooie extra's die er bij zaten, daar ga ik leuke dingen mee maken!!

   Delete
 4. Ik zag een close up van deze leuke kaart al op Instagram, lees ik hier dat je hem voor mij hebt gemaakt. Feest! Helaas heb ik hem nog niet ontvangen... Ik vind hem héél leuk, dus ik kan niet wachten om hem uit mijn brievenbus te plukken. En de bloemetjes staan hier ook nog in bloei en anders: ze zijn sowieso leuk en lekker vrolijk dus ik vind ze heel geschikt voor op een kaartje - heel het jaar door! Bedankt!!

  ReplyDelete
 5. Hoi Gerdine,
  dit is ene enig kaartje! De madeliefjes zullen het nu niet overleven, met de vorst, maar ze zijn erg leuk op je kaart! Heel leuke lucht en gras, superorigineel.
  Het vogeltje is ook schattig. Hopelijk vindt Miranda hem morgen in de bus. Gaat het goed met leren?
  GerJanne

  ReplyDelete
 6. O, geweldig leuk is deze! Tof is die gestreepte achtergrond, en de stempeltjes zijn een van mijn favorieten van Lawn Fawn...

  ReplyDelete
 7. Zo mooi is deze kaart!! de achtergronden zijn zo mooi. De stempeltjes zijn zo leuk, die zou ik ook wel willen ;-)
  Groepjes
  Ilse

  ReplyDelete
 8. Wat een geweldig kaartje! Die bloemetjes zijn zo leuk. Papier staat er super bij. En de tekstbanner? Is die ook van Lawn Fawn. Zo gaaf, wil 'm ook hebben :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Die is inderdaad ook van Lawn Fawn, hoort bij de home sweet home set.

   Delete
 9. Oeh wat is dit geweldig! Ik heb deze set onlangs gekocht en jouw kaart is een juweeltje. Geweldige mix van kleuren; wow!

  ReplyDelete
 10. Wat een súper vrolijk verjaarskaartje! Leuk hoe je de bloemen groepjes hebt gemaakt en in combinatie met dat stippenpapier en streepjes lucht....gaaf!

  ReplyDelete
 11. Leuk gedaan, Gerdine! Dat papier past idd goed bij Lawn Fawn!

  ReplyDelete
 12. Super kaart ! Heel mooi in deze frisse kleurtjes! Groetjes, Gina

  ReplyDelete
 13. Prachtig! en ook op de manier hoe je hebt gekleurd. sommige delen wel en andere weer minimaal. Geeft een leuke effect.

  ReplyDelete
 14. Supermooi, doet mij al verlangen naar de lente.

  ReplyDelete

Thank you for your comment! I really appreciate it!