Thursday, June 14, 2012

Baby card #2

I promised you the other card for a baby girl too. Here it is! A bit more romantic with My Mind's Eye papers, stitching and a ribbon of seam binding! And a bit of stamping inside.

My CAE exam went surprisingly well yesterday! I think I've got that one in my pocket. Unfortunately, wel'll have to wait till July 25th before the results are available... Tonight two tests and that makes me learning right now. But learning while sitting in the sunshine is not really a punishment. Thank you all for your 'good lucks'!! 
13 comments:

 1. Hoi Gerdine!

  Wat fijn dat je examen goed ging! Alvast veel succes vanavond, en met het wachten op de uitslag.

  En je kaart, ik vind 'm prachtig! En de binnenkant is ook zo mooi, maakt het helemaal af!

  Groetjes,
  Marit

  ReplyDelete
 2. Heerlijk dat je eerste examen zo goed is gegaan! Hou dat vast!!!
  Je kaartje vind ik een sweetie!!
  Groetjes Cornelie

  ReplyDelete
 3. Wat een lief kaartje! Ook dat stukje lijn aan de binnenkant is helemaal leuk. Goed zeg, dat het gisteren zo goed ging. En balen dat je nog zo lang op de uitslag moet wachten :(
  Groetjes, Ellen

  ReplyDelete
 4. Mooi joh! Heerlijk al die strookjes en het stikwerk. Vind ik altijd helemaal gaaf. OOk erg leuk de kleertjes aan de lijn. Topper!

  ReplyDelete
 5. Hoi Gerdine, goed te lezen dat de CAE examen goed gegaan is en nu maar wachten op de uitslag. Maar als je er een goed gevoel over hebt dan zal de uitslag vast positief zijn. Ronald heeft twee jaar CAE extra gevolgd op de Havo en heeft Grade C, level C1 gehaald. Lag geloof ik een beetje aan de uitslag.............Maar hij is wel blij dat hij CAE heeft gevolgd, op zijn opleiding HBO Biologie heeft hij veel engelse boeken. Succes met de volgende examens.

  Je kaartje is leuk, mooi de verschillende strookjes en gaaf dat je het waslijntje aan de binnenkant hebt gestempeld.


  Groetjes, Marijke en Chantal

  ReplyDelete
 6. Ook deze is super leuk, grappig dat het was lijntje ook aan de binnenkant doorloopt!

  ReplyDelete
 7. Ooooh super! Ja dit zijn kaarten die ik geweldig vind. Kleur,, ontwerpen de walsijn is de kraker! Haha ik heb geen hekel aan de was maar een lijn vol zoals deze is helemaal je van hét!
  Pronkstukje hoor!
  Groetjes,
  Stella

  ReplyDelete
 8. Wat zijn de waslijntjes toch altijd schattig. Staat erg mooi bij het papier en het kreuklint maakt het wat liever allemaal. Schattig is ook dat woordje baby eronder.
  Fijn dat je examen goed ging en succes met leren!

  Groetjes, Marjan

  ReplyDelete
 9. Hi Gerdine,
  Wat super dat het goed is gegaan op je examen! Fijn!
  En wat een superleuke kaarten heb je gemaakt, dit setje van Pti is zooo leuk! Heb jij hem ook pas nog gekocht? Ik namelijk wel, ha ha! Ja, ik had gezien dat jij MIM had gewonnen, geweldig, zeg!! Eindelijk inderdaad! Heb je er leuke dingen van besteld?
  Groetjes en fijn weekend,
  Wendy

  ReplyDelete
 10. Wat een prachtkaart!! Ik hou wel van die zachtere kleuren en meer romantische stijl!
  Goed te horen dat je examen meegevallen is, ik hoop dat de rest ook zo goed ging/gaat. Ik duim voor je :)

  ReplyDelete
 11. Wat een leuke, mooie, zachte kaart en wat leuk dat je binnenin ook nog het waslijntje hebt "gehangen"! Fijn dat je examen goed gegaan is. Nee, leren in de zon is geen straf ;) Ik zat vanochtend ook nog even met mijn lesboek in de zon, maar het waaide zo hard ik bibberde zo van de kou ;) beetje overdreven ;) dat ik toch maar naar binnen ben gegaan ... Succes met de rest van je studie!

  ReplyDelete
 12. super adorable!! i love that clothes line image!!

  ReplyDelete
 13. om verliefd op te worden
  zo schattig, die waslijn!

  ReplyDelete

Thank you for your comment! I really appreciate it!