Tuesday, April 3, 2012

Layered Flowers

As I don't have yet dies for a nice layered flower, I made a layered flower myself. I die cut a scalloped circle and a normal middle and small one. I cut the circles with my scissors to centre. The edges are inked with distress ink and in the middle a small button. The leaves are die cut with a die of Marianne design. I stamped a background with PTI polka dot. The design papers are Picadilly by Basic Grey. 
Love it to see you here! Thanks for stopping by!

12 comments:

 1. Super Gerdine! Hoe doe je dat toch telkens weer die papiertjes combineren? Op de een of andere manier lukt het me niet. Gelukkig heb ik dan jouw kaartjes om me aan te vergapen hihi!

  Groetjes,
  Marit

  ReplyDelete
 2. en zo alles bij elkaar opgeteld heb je weer een top kaart! Heel erg mooi je bloemen!
  Groetjes Cornelie

  ReplyDelete
 3. Wat een mooie bloemen! Prachtige kaart, Gerdine!

  ReplyDelete
 4. De bloemen zijn geweldig! Het idee om ze in te knippen ben ik al eens meer tegengekomen en vind het effect daarvan supermooi!! Top kaartje Gerdien!

  Groetjes, Marijke en Chantal

  ReplyDelete
 5. Wat een prachtig papier gebruik je telkens....ook deze kaart is weer een plaatje!!

  ReplyDelete
 6. WAT een fantastisch mooie kaart Gerdine! Met wat cirkelstansen kom je ook een heel eind. Ik vind ze prachtig! Je papierkeuze is super. Mooi stikwerk ook!

  ReplyDelete
 7. Oeh, wat is deze mooi! Wat een heerlijke bloemen heb je gemaakt, superdesuper mooi, zeg!!! Prachtig! Ha, dus je kent ThiemeMeulenhoff! Leuk! Ik kom zelf niet vanuit het onderwijs, maar ben nu zelfs ook al aan het werk voor Thieme, ik ga eigenlijk bij m'n klant werken, hi hi. Ik werk nu op een boek-productie-studio, waar we de vormgeving van de boeken doen en straks dus bij de bron zelf. Daar kom ik op de sectoren techniek en economie van het beroepsonderwijs en word ik, zeg maar, de rechterhand van de uitgever. Dan moet ik zorgen dat alles binnen planning en budget gebeurt. Ik heb er erge zin in!
  groetjes, Wendy

  ReplyDelete
 8. Weet je, Gerdine, ik vind dat jij meer volgers verdient. En niet dat ik zo populair ben (ik wil niet arrogant overkomen, zo bedoel ik het niet) maar ik ga 'reclame' voor jouw blog maken. Jouw kaarten moeten door veel meer mensen bewonderd worden! Jij inspireert enorm. Zeker jouw gave om diverse designpapiertjes met elkaar te combineren.
  Gave kaart!!!
  Groetjes, Judith

  ReplyDelete
 9. Heel mooie kleuren combinatie, op een heel mooi zomers kaartje, ik hou van die bloemen, eenvoudig maar super mooi!!!

  Groetjes
  Maria

  ReplyDelete
 10. Wat een prachtige kaart, super met die bloemen en de stiksels, en wat een leuke layout!

  ReplyDelete
 11. Hoi
  Wat een beeldig kaartje, zo mooi, geweldig.
  groetjes Bennarda (Ballie)

  http://balliescreationballie.blogspot.com

  ReplyDelete
 12. Prachtige bloemetjes, heel mooie kaart! Met de volgers komt dat hier wel in orde! Altijd mooie kaarten hier, de beste manier om volgers bij te winnen als je 't mij vraagt :)

  ReplyDelete

Thank you for your comment! I really appreciate it!