Friday, October 28, 2011

fairy children

As I promised two other cards with vintage pictures which I have bought in the Etsy shop of 'Mady by Janet'. I love the atmosphere of her art! The first cards has been made with papers of Eline's huis. The second one with the paperbloc from the Hema.

Thanks for coming by and have a lovely weekend! 

8 comments:

 1. Prachtige kaarten, mooi met de stikranden. Leuk ook het gebruik van touw en labels. Vooral de bovenste vind ik een 'plaatje'.
  Groetjes, Marijke en Chantal

  ReplyDelete
 2. Hoi Gerdine!! Wat zijn je kaartjes weer mooi! Zijn dit je andere plaatjes? Vind dit wel heel geinig!
  Super afgewrkt met stiksels en touw enzo!
  Heel erg leuk!
  Tik snel terug!
  Groetjes Cornelie

  ReplyDelete
 3. Hallo Gerdine,
  Ik vind je vintage stijl ook leuk! Het Hema papier heb ik ook, maar vind het nog moeilijk te combineren, vooral die rozen... Bij jou ziet het er prachtig uit!
  groetjes, Judith

  ReplyDelete
 4. Heel leuk, Gerdine! Bedankt voor de link. Ik kende het nog niet.
  Groetjes, Petra

  ReplyDelete
 5. Ik reageer maar even op deze manier, want ik kan niet reply-en op je blogbericht.
  Ik was vergeten erbij te zetten dat ik na het embossen het papier gekleurd heb met rode inkt. Dus de stipjes zijn gestempeld en het papier daarna gekleurd. Ik heb het er even bijgezet nu ;-) Dank je wel voor je reactie!

  ReplyDelete
 6. Gerdine, ik was net hier en ik besefte dat ik jou via de blog van Petra heb gevonden.. Ik vind je werk heel mooi en bedankt voor je lieve woorden op mijn laatste blogpost!

  ReplyDelete
 7. Wauw, prachtig, Gerdine!!! Dat meisje in dat potje ziet er zo schattig uit! Leuk idee en erg mooie layout!! Super! Bedankt voor je leuke reactie op mijn tomaatje. Ja, jammer, hè, dat we dat soort woordgrapjes in het Nederlands minder hebben.. Gelukkig heb ik veel Engels-sprekende penvriendinnen, die ik daar toch mee kan vermaken!
  Fijne dag!
  Groetjes, Wendy

  ReplyDelete
 8. Wat mooi!! Prachtige combi van papier en plaatjes. Ik vind het soms best wel lastig om papier te combineren, ik schuif vaak eerst een eind in het weg heen en weer voor ik tevreden ben. Hm. Heb eigenlijk wel weer zin in een kaartje met veel papier, je ziet het, je werkt inspirerend !

  ReplyDelete

Thank you for your comment! I really appreciate it!