Thursday, September 22, 2016

Floral sketches

I have made two cards with PTI's Floral Sketches recently. The first one is lacking a stamped heart. I hadn't discovered the flowerheart stamps back then. Still, I like the card for its colours. I used a strip of Lawn Fawn plaid paper.

 
 
For the second card I used paper from Crate Paper, the birthday die is from Avery Elle and the 'wishes' from a PTI set, stamped on some vellum.

 
 
Thanks for hopping by! 

14 comments:

 1. Allebei heel gave kaartjes Gerdine! Eerst dacht ik: de eerste vind ik het leukst, maar toen ik de tweede goed bekeken, weet ik dat niet meer. Misschien toch wel allebei even leuk! Het vellum op de tweede maakte me aan het twijfelen...
  Groetjes,
  GerJanne

  ReplyDelete
 2. Twee geweldige kaartjes, ik zou ook niet weten welke ik de mooiste vind...ik hou het gewoon op allebei!!

  ReplyDelete
 3. Twee mooie fleurige kaarten, Gerdine!

  ReplyDelete
 4. Ze zijn allebei heel mooi!
  Lichte voorkeur naar de tweede.

  ReplyDelete
 5. Mooie kaarten! Uit de andere reacties begrijp ik dat ik moet kiezen ;) Dan ga ik voor de bovenste. Dat strookje ruitjespapier doet 't 'm wat mij betreft.
  Grüezi, Ellen

  ReplyDelete
 6. Two beautiful designs! I love the soft colors too.

  ReplyDelete
 7. Die stempelset is zeker geen miskoop geweest. Je hebt er weer prachtige kaarten mee gemaakt. Prachtig dat je bloemen op je DP in dezelfde tinten als je bloemen zijn en elkaar niet 'bijten'. Echt een prachtige kaart!

  ReplyDelete
 8. Twee mooie kaarten, Gerdine, leuke kleuren koos je ook! Vind ze allebei mooi, misschien met een lichte voorkeur voor de bovenste vanwege het design.

  ReplyDelete
 9. Wat een lieve kaartje Gerdine! Heel mooi gedaan!!!

  ReplyDelete
 10. Gerdine; beide kaarten zijn plaatjes. Ik vind het vele wit in combinatie met de bloemen op je eerste kaart echt super. Bij de tweede vind ik je kleurgebruik en de achtergrond top.

  ReplyDelete
 11. Hier wordt je vrolijk van. Mooie opzet en kleuren van beide kaartjes.

  ReplyDelete
 12. Bedankt voor je lieve berichtje op mijn trouwfoto's en knutsels! :-) Leuke kaarten zijn dit, mooi de zachte kleuren. Zonder hart is de bloem ook leuk, maar met is 'ie net even af! Heel leuk van opmaak, allebei de kaarten!

  ReplyDelete
 13. Ik vind beide kaarten leuk, qua opmaak en kleurtjes. Misschien een lichte voorkeur voor de tweede vanwege de blauwtinten.

  ReplyDelete

Thank you for your comment! I really appreciate it!