Monday, May 16, 2016

Woodland wonders

After wo weeks of holiday and a studytrip to England, this week will be quite a normal week. Although today is a day off as well. Hopefully I still remember how to teach :). I couldn't craft a lot either, so today I show a card which I made a few weeks earlier. It is made with Avery Elle's Woodland Wonders. A set which was released last January and it was high on my wishlist. Love the trees and the critters.

 
Thanks for hopping by!


14 comments:

 1. Aaah...wat een lief kaartje, Gerdine. Kan me voorstellen dat deze set hoog op lijstje stond!

  ReplyDelete
 2. Het is een geweldig leuk en lief kaartje! Ben er superblij mee, en het staat hier nog steeds te pronken op de kast...en daar blijft ie voorlopig nog wel even ook!!

  ReplyDelete
 3. schitterende kaart! En wat super leuke stempels!

  ReplyDelete
 4. Mooie kaart, je weet i.i.g. nog wel hoe je dat doen moet ;)

  ReplyDelete
 5. Erg lief en leuk kaartje! Leuke stempelset inderdaad, maar je hebt ook wel erg leuk gecombineerd zo!

  ReplyDelete
 6. Wat een lief kaartje! Mooi, hoor!

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 8. Hihihi, lesgeven verleer je niet, hoor. Dat is volgens mij net zoiets als zwemmen en fietsen :) Wat leuk dat je een studiereis naar Engeland hebt gemaakt in de meivakantie. En hoewel dit een 'oud' kaartje is, is het wel een hele leuke, lieve. Werk ze weer morgen!

  ReplyDelete
 9. Een beauty; alles klopt en je hebt een geweldig oog voor detail. Super! Dat waren drukke weken voor je; ook een beetje van genoten?

  ReplyDelete
 10. Je hebt er een leuke kaart van gemaakt! En veel succes op school, hopelijk ben je het inderdaad niet vergeten hoe je moet lesgeven :)

  ReplyDelete
 11. Oh, een studiereis naar Engeland ... ik had English teacher moeten worden! Super leuk voor je! Jonathan is vorige week met een paar studenten in Oxford geweest. Was was ik graag met hem mee gegaan. Old Oxford dat ik zo vaak zie in mijn geliefde detectives (-;

  Je kaartje is weer een plaatje! Je hebt zulke leuke stempelsetjes. Woonden wij toch maar niet zo ver van elkaar vandaan, dan zouden we makkelijk kunnen uitwisselen (of zelfs samen knutselen). Ik zit de laatste tijd meestal alleen. Nella, mijn vriendin is ruim een jaar geleden gestopt met kaarten te maken. Ze vond het niet meer leuk. En Dora heeft het te druk met hun camping en farmlife (-:

  Jammer dat je laatst niet bij de knutseldate bij Marit kon zijn. Misschien lukt het van de zomer om eens iets af te spreken. Dan heb je tenslotte lang vakantie en is misschien de druk van je studie ook minder? Ik hoop het.

  Hartelijke groetjes, Judith

  ReplyDelete
 12. Deze is dan toch weer TE schattig. Geweldig.

  ReplyDelete

Thank you for your comment! I really appreciate it!