Thursday, May 14, 2015

Quilt

I haven't produced many cards lately due to study and work. But also because of another huge project I started last autumn: a quilt for our nephew Luuk! He was born last week and the quilt was finished just in time. Today I'd like to show this project to you. The quilt is patched and quilted by hand which took many hours, but I loved doing it. Of course I made him a card as well and I made a quick card with some instructions for cleaning the quilt and a nice quote about quilts: Families are like quilts, stitched together one piece at a time. Do you remember the owl banner I made two years ago? They were for Luuk's big brother. The banner is still very popular at Pinterest. The owls are now waiting to being used by Luuk and I think Tim will use the quilt as well.

Thanks for hopping by!

12 comments:

 1. Wat een mooi jongetje is er geboren; gefeliciteerd met je neefje! Ik had de quilt al gezien op IG. Het is een beauty; dat zijn kostbare stukken die generaties meegaan. Ik vind quilten zo gaaf maar ben een absolute beginner en kom er amper aan toe. Dit vind ik echt een topquilt. Ik ben gek op wit en met de afwisseling van gekleurde blokjes is deze nine patch adembenemend mooi. Prachtig met de hand gequilt; daar mag je hartstikke trots op zijn. Luuk zijn ouders boffen maar :)

  ReplyDelete
 2. Gefeliciteerd met je neefje, Gerdine. Wat een schatje is het.
  Maar zo ook de quilt en de kaartjes. Wat een prachtige kunstwerken heb je er weer van weten te maken. Mag je trots op zijn!

  ReplyDelete
 3. Jeetje, wat een prachtig stukje handwerk, zo mooi! Wat superknap van je! En wat een schat van een manneke is Luuk, echt een lief mannetje! Geniet van je kleine neefje!
  Gezellige avond!

  ReplyDelete
 4. Wat een werk! Echt prachtig, Gerdine! En wat een lekker mannetje is Luuk. Heerlijk zo'n kleine hummel erbij in de familie. Mooie qoute trouwens over quilts :)

  ReplyDelete
 5. Ohhh, Gerdine, dit is een prachtige quilt! Veel werk, maar dan krijg je ook een GEWELDIG resultaat!
  Dus kleine Luuk is het broertje van?! Het eerste wat ik dacht, toen ik de foto van hem zag is: hij lijkt op het neefje, dat van Gerdine de uiltjes heeft gekregen :-) Blijkt het dus het broertje te zijn. Ook weer zó een schatje!!! Hij lijkt op Tim, echt lief!
  Geniet van je neefjes en succes verder met de studie. Knap van jou!
  Groetjes, Judith
  PS: de kaartjes zijn trouwens ook weer snoezig!

  ReplyDelete
 6. Wat een prachtige deken heb je gemaakt! Wow, en dat helemaal met de hand!! Echt super gaaf! Je kaartjes én quotes zijn leuk, en Luuk een pracht kereltje!! Gefeliciteerd!

  ReplyDelete
 7. WAUW! Dit is echt een supermooie quilt. Eerlijk gezegd houd ik helemaal niet van quilts. Ze zijn vaak zo druk en somber van kleur. Maar deze, echt een superhoog wauw gehalte, lekker fris door het wit en vrolijk door de kleurtjes die je hebt gebruikt.

  ReplyDelete
 8. Wat een ontzettend gaaf cadeau! Heel mooi en lekker fris! Het kaartje is ook weer leuk.

  ReplyDelete
 9. Super mooi!!!! Die kun je zo verkopen. Echt een mooi persoonlijk cadeau! Ziet er allemaal tiptop uit!

  ReplyDelete
 10. Oh wat een geweldig mooie quilt heb je voor je neefje gemaakt!! Ik denk dat Luuk (en vooral zijn mama!) hier superblij mee zijn. Wat een bijzonder en persoonlijk kado!

  ReplyDelete
 11. Prachtig quilt, wat een werk! Maar heel dierbaar en uniek!

  ReplyDelete
 12. Gefeliciteerd met de geboorte van je neefje en wauwww wat een gaaf kado heb je voor hem gemaakt, wat een prachtig quilt! En het kaartje is echt een plaatje!!!

  ReplyDelete

Thank you for your comment! I really appreciate it!