Monday, June 24, 2013

Washi tape

I needed a babycard, I bought some washi tape last week and I saw the challenge on the 'Crazy for CAS' blog: use washi tape. And an idea was born. So I grabbed the tape, twine, ink, ribbon and papertrey's baby stamp + die and this is the results. I'm really happy with it.
The washi tape with hearts was a gift from Stella. The others are 'Echt Hema'. With the same tapes I made a photo or card hanger with clothespins. Very easy and quickly done!Tests are over and I'm waiting for the results. At school we have the last weeks and they are rather busy than relaxed. Longing for the summer break!

Thanks for your visit!

30 comments:

 1. Ha, ik zou er ook blij van worden!! Helemaal leuk! heb net ook een serie baby kaarten mét tape gemaakt, grappig. Wel weer heel anders, maar dat zie je van de week nog wel!
  Fijne avond!

  ReplyDelete
 2. Gaaf! Helemaal leuk ook met de lintjes, het wout en het knijpertje! Ik ga 'm Pinnen hoor!

  ReplyDelete
 3. Wat is washitape toch leuk! Jouw exemplaar is ook helemaal gaaf. Ga 'm onthouden :)
  Groetjes, Ellen

  ReplyDelete
 4. Ik zag je kaart in mijn leeslijst en dacht: whaaaa, gaaf! Helemaal geweldig. De kleurtjes, het touw, de lieve lintjes. Hemalaam, uh, helemaal af! Bedankt voor het idee met de wasknijpers! Leuk voor in mijn klas!

  Liefs Sanne

  ReplyDelete
 5. Oooh geweldig deze tapjes babykaart, mooi de grote letters!! Leuk ook de knijpers met washitape!

  ReplyDelete
 6. wat een super schattig kaartje, vind de combinatie turqoise en rood zo leuk, je knijpers zijn ook top! Groetjes Gemma

  ReplyDelete
 7. Echt weer een mooi kaartje. En die knijpers zijn helemaal leuk! Heel vrolijk!

  ReplyDelete
 8. Oooh echt zooo mooi!! En zeker tussen die vrolijke wasknijpers :-D

  ReplyDelete
 9. Super leuk, mooi gecombineerd allemaal en wat leuk die bijpassende wasknijpertjes!!

  ReplyDelete
 10. Wauw, echt super! Vind 'm geweldig!
  Groetjes Mariken xx

  ReplyDelete
 11. Wat een gave kaart! Ben vandaag ook weer aan de slag geweest met washi, geweldig spul! Maar zo leuk als deze zijn de mijne niet geworden, zo lekker speels. Super, ook je knijpers! Groetjes Joyce

  ReplyDelete
 12. Wat een gave kaart! Ben vandaag ook weer aan de slag geweest met washi, geweldig spul! Maar zo leuk als deze zijn de mijne niet geworden, zo lekker speels. Super, ook je knijpers! Groetjes Joyce

  ReplyDelete
 13. Gaaf hoor je washi tape kaart!! En wat een leuke kleurtjes bij elkaar!! Het idee met de wasknijoers vind ik ook he-le-maal leuk!!
  Ik zal duimen voor een goede uitslag van je tests!!
  Fijne dag, groet Mary

  ReplyDelete
 14. Heel mooi gedaan, een speelse kaart met het tape! De letters baby zijn gaaf, net als de twee lintjes aan de zijkant.
  En wat staat het leuk aan die wasknijpers!

  ReplyDelete
 15. Wow wat een gave uitwerking van de challenge zeg echt heel erg mooi. En leuk detail die wasknijpers. Succes met het wachten op de resultaten altijd zo'n stresstijd.
  Bedankt voor je deelname aan crazy for CAS.

  ReplyDelete
 16. Super leuke babykaart, Gerdine, en wat leuk die wasknijpers. Echt heel gaaf!!

  ReplyDelete
 17. Wat een super lief kaartje heb je gemaakt! De tekst komt mooi uit op het wit en de tapejes zijn TE leuk!

  ReplyDelete
 18. o o o, wat een leuke!

  PTI is bij mij net zo favoriet als MFT. Het is maar goed dat ik er niet zo makkelijk aan kan komen...

  ReplyDelete
 19. I love, love LOVE, this one!!!! BABY'SSSSS <3


  Creatieve groet, Linda

  ReplyDelete
 20. Ik kan me goed voorstellen dat je hier blij mee bent! Hij is echt superdesuperleuk geworden!!! Geweldig leuke kleurtjes washi!! En dat stansje heb ik toch ook maar gekocht, zo leuk!
  Groetjes, Wendy

  ReplyDelete
 21. Wat een mooi geheel! Super gedaan! Bedankt voor je deelname aan crazy For CAS.

  ReplyDelete
 22. hoi Gerdine....zo leuk om je gisteren te ontmoeten en inderdaad ik ben via een challenge van je vorige bericht op je kaart gekomen, nooit een link gelegd dat je Judith kon. (:
  dit kaartje is erg leuk! mooie combinatie van kleuren en ook leuk dat die knijpers dezelfde kleuren hebben. mooi geheel!
  groetjes

  ReplyDelete
 23. Onder het motto 'beter laat dan nooit', ik was vandaag met de Beach-serie bezig en bedacht me opeens dat ik bij een vorige kaart de vraag van jou had gekregen hoe ik het vellum had vastgezet. Nooit antwoord op gegeven, sorry! Ik heb het vastgeplakt met fotolijm van de Hema. De vlekken op de foto trekken helaas niet helemaal weg (had ik wel verwacht), maar ik vind het zelf niet heel storend. De volgende keer smeer ik wel gewoon het gehele vlak vellum in met de fotolijm, dan zie je geen verschil in wat wel of niet is ingesmeerd en schijnt het nog steeds door. :) Groetjes!

  ReplyDelete
 24. Just stunning, love those colours and love the design :) x

  ReplyDelete
 25. Heel leuk, zowel de kaart als de kaarthanger!

  ReplyDelete
 26. Wow, wat een gave kaart, helemaal weg van de mooie kleuren die je hebt gebruikt!

  Groetjes Marie-Claire

  ReplyDelete
 27. Hoi Gerdine, hoe heb ik deze kunnen missen ... ik vind hem zoooo gaaaaf!!! Zag een washi-tape kaart op Inge Blom haar blog en het idee daarvoor had ze bij jou vandaan. Dus ik dacht ... dan moet ik toch eens even kijken want die kan ik me niet herinneren. Ik ga deze opslaan hoor ;) Groetjes Yolanda B)

  ReplyDelete
 28. Wow wat heb je dit gaaf gedaan! Een eyecatcher!

  ReplyDelete

Thank you for your comment! I really appreciate it!